Over

Mosaïque

Mosaïque is het gezelligste winkelcentrum in Noord Limburg. Er is een ruim en gevarieerd aanbod aan winkels te vinden. Bij de grote supermarkten, de prijswinnende slager, bakker en groentespecialist kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Voor verzorgingsproducten zoals make-up, parfum en bijvoorbeeld huid- en haarverzorging kunt u terecht bij onze drogisterij. Verder kunt u voor elke gelegenheid een gepast bloemstuk laten maken bij een van onze gespecialiseerde bloemisten. Kijk rustig rond of laat u adviseren bij een van de kleding en woonaccessoire-winkels. Tot slot kunt u tijdens of na het winkelen lekker bijkomen met een hapje of drankje op een van de terrassen en bij de eetgelegenheden.

De combinatie van onze lokale winkeliers met een rijke geschiedenis in het dorp, en de winkeliers van buitenaf die hier hun plek gevonden hebben, is wat Winkelcentrum Mosaïque zo bijzonder maakt.

Markt

Iedere vrijdagochtend is er markt in het centrum van Mosaïque. Deze staat van 08:00 uur tot 12:00 uur. U vind hier ongeveer 22 marktkraampjes met lekkere versproducten en verschillende leuke hebbedingetjes.

Bereikbaarheid

Mosaïque is gemakkelijk per auto en met het openbaar vervoer te bereiken. Voor een meer uitgebreid reisadvies verwijzen wij u graag door naar de routepagina.

Natuur & omgeving

In de omgeving van Mosaïque valt veel moois te ontdekken en te zien. De uitgestrekte natuurgebieden en grote waterplassen zorgen ervoor dat de toeristische belangstelling in de omgeving steeds meer toeneemt. De gemeente Bergen biedt tal van mogelijkheden voor een aangenaam verblijf hier in de buurt.

Hieronder hebben wij een aantal links voor u verzameld:

• Nationaal Park de Maasduinen: Activiteitenkalender
• Bergen aan de Maas: Fiets en Mountainbikeroutes
• Liefde voor Limburg: Wandelroutes
• Liefde voor Limburg: Activiteiten en bezienswaardigheden
• Uit in Limburg: Toeristische informatie