Informatie
Bouwvorm: Nieuwbouw
Bouwjaar: 2015
Ligging: Winkelcentrum
Hoofdbestemming: Winkelruimte
Parkeerfaciliteiten: Openbaar
Aantal parkeerplaatsen: 250

Contactgegevens

Strijbosch Thunnissen Makelaars
www.stmakelaars.nl
024 365 10 10


Word nu huurder in het bruisende winkelcentrum Mosaïque!

Via Strijbosch Thunnissen Makelaars

In het totaal vernieuwde centrum van Bergen (L) is deze nieuwbouw winkelruimte te huur. De winkel heeft ruime etalageruimte en is voorzien van een eigen meterkast met voldoende groepen. Het pand is onderdeel van een volledig vernieuwd winkelcentrum waarin alle basisvoorzieningen aanwezig zijn, met o.a. een Hema, Blokker, Kruidvat, Lidl en Action, een drietal supermarkten, twee bakkers, twee bloemisterijen, een slager, een groentewinkel, een tabakswinkel, een kapperszaak en een drogisterij. Verder beschikt Nieuw Bergen over een sporthal en een bibliotheek en is er een actief verenigingsleven.

Nieuw Bergen ligt nabij de Maas en op ongeveer 15 km ten Noordoosten van Venray. Nieuw Bergen is gelegen in het natuurgebied “Maasduinen”. Dit uitgestrekte natuurgebied kenmerkt zich door veel bos, heide en water. De Maas en het Leukermeer bieden volop mogelijkheden voor recreatie.
Via de A73 heeft Nieuw Bergen een uitstekende noord-zuidverbinding met o.a. Venlo en Nijmegen (op- en afritten Venray). Hierdoor zijn zowel Venlo als Nijmegen binnen 30 autominuten bereikbaar. Vanuit Venlo zorgt de A67 vervolgens voor een goede Oost-West verbinding met o.a. Eindhoven en Duitsland.